-директор або директор ІТ-департаменту, якому потрібна безпека знання того, що їхній постачальник технологій забезпечує найвищі стандарти якості та є експертом у своїй галузі.
Як писати рекламні заголовки? Правила та методи ACR©
Неможливо переоцінити важливість написання гарних заголовків.
Можливо, ви вже знаєте знамениту цитату Девіда Огілві:
У середньому в п’ять разів більше людей читають заголовок, ніж основний текст. Коли ви написали свою назву, ви витратили вісімдесят центів свого долара.
— Девід Огілві
«Гуру» повторюють це, як справжні зомбі, не розуміючи, що цей блискучий публіцист подавав не справжню статистику, а наголошував на важливості гарної назви.
Привіт! Хтось знає, що таке гіпербола?
Справа в тому, що заголовок – це шлюз, перше, що прочитає ваш потенційний клієнт.
Пам’ятаєте статистику уваги 8,3 секунди?
Що ж, якщо цей заголовок не шокує, ваш читач матиме достатньо часу, щоб відправитися туди, звідки він прийшов!
3 Принципи торгового власника: ACR©
Існує багато прийомів, формул і шаблонів написання заголовків.
Однак під час навчання я завжди посилаюся на те, що я називаю правилом «ACR©».
Боюся, ти більше ніде цього не знайдеш.
Це абревіатура, яку я сам створив деякий час тому, і вона означає:
Увага
Ваш заголовок повинен зупинити читача або Купуйте дані телемаркетингу потенційного клієнта, навіть якщо він просто читає його краєм ока.
допитливість
Після того як ви привернули їхню увагу, вам потрібно викликати цікавість. Якщо ви поясните все, що їм потрібно знати, у самому заголовку, у них немає причин продовжувати читати решту.
сприйнятливість
Нарешті, гарний рекламний заголовок повинен налаштувати читача на сприйняття того, що ви збираєтеся йому сказати, долаючи його перші заперечення. Інакше цей простий вступний рядок стане вашим найлютішим ворогом.
Методи створення ACR©
Це одні з найефективніших методів залучення уваги, цікавості та сприйнятливості заголовками.
Прямо натякайте на свого читача
Прямий натяк на вашого читача, клієнта чи сектор, до якого спрямований заголовок, є простим і ефективним способом привернути увагу вашого потенційного клієнта та усунути решту аудиторії.
У другому випадку потенційний клієнт — це ІТ
-