Për të përdorur sa më mirë mjetet e AI, këtu janë disa udhëzime të thjeshta:

Collaborate on optimizing exchange data systems and solutions.
Post Reply
tanjimajha12

Për të përdorur sa më mirë mjetet e AI, këtu janë disa udhëzime të thjeshta:

Post by tanjimajha12 »

Si mund ta përdorni AI për të zhvilluar shtyllat e përmbajtjes?
AI përdoret gjerësisht për ideimin dhe gjenerimin e përmbajtjes. Mjetet si ChatGPT , Perplexity ose Claude mund të prodhojnë përmbajtje bazuar në çdo temë bazuar në kërkesat.

Këto mjete Biblioteka e numrave të telefonit gjeneruese të AI janë gjithashtu një mënyrë e shkëlqyeshme për të filluar me idetë e përmbajtjes, veçanërisht nëse jeni të mbërthyer në një temë ose jeni duke përjetuar bllokun e frikshëm të shkrimtarit. Ju mund t'i përdorni ato për të zhvilluar idenë tuaj fillestare të përmbajtjes dhe për të nxitur kreativitetin.

1. Filloni me një premisë të fortë

Keni një ide të qartë për qëllimin tuaj për stuhinë e ideve të përmbajtjes dhe më pas eksperimentoni me kërkesa të ndryshme. Sa më specifike të jetë kërkesa juaj, aq më e fokusuar do të jetë përgjigja e chatbot-it.

Shembull i kërkesës:

Tema ime kryesore është mobiljet e jashtme. Sugjeroni midis 3 dhe 8 shtylla të përmbajtjes. Këto tema thelbësore do të jenë ato që do të grumbullohen e gjithë përmbajtja ime, për të demonstruar thellësinë tonë të ekspertizës si për audiencën njerëzore ashtu edhe për algoritmet e rekomandimit të përmbajtjes si "Kërkimi në Google" dhe "TikTok".

Paraqitni shtyllat e përmbajtjes në një tabelë. Kreu i kolonës së parë është 'Shtylla' dhe çdo rresht përshkruan një shtyllë. Kreu i kolonës së dytë është 'Tema'. Kjo përshkruan nën-temat kryesore që përbëjnë atë shtyllë. Këto mund të jenë disi si ato që ne në SEO do t'i quanim fjalë kyçe. Formatoni qelizën e temave si një listë të pa numëruar me pika.

2. Përdorni modifikues për të nxjerrë rezultate të ndryshme

Kërkojini mjetit të AI të ofrojë "10 ide të pazakonta për x" dhe më pas "10 ide kreative për x" për të parë se cilat ju çojnë në përgjigjet më të mira.

3. Kërkoni një këndvështrim tjetër

Thuaji që të marrë perspektivën e një klienti, për shembull, dhe të shohë se si ai u përgjigjet ideve tuaja.

4. Konsideroni të gjitha kanalet

Mjeti i AI gjithashtu mund të krijojë ide për postime për platforma të ndryshme të mediave sociale, si dhe buletinet me email..

5. Kërkoni draftet e para

Nëse keni një ide që dëshironi të eksploroni, kërkoni mjetin të gjenerojë një draft më të gjatë. Kjo do t'ju ndihmojë të shihni ndonjë sfidë ose fushë për të zgjeruar idenë.

Bashkohuni FALAS për të hyrë në këtë video .

Megjithatë, mos lejoni që këto mjete të shkruajnë përmbajtjen për ju. Në vend të kësaj, le t'ju ndihmojnë të organizoni idetë tuaja, të nxisin kreativitetin tuaj dhe të zgjeroni kërkimin tuaj. Në fund, ju duhet të krijoni përmbajtjen përfundimtare nëse dëshironi që ajo të ketë prekjen njerëzore dhe të kanalizojë zërin e markës suaj.
Post Reply