Кращі поради та хитрощі при роботі з ChatGPT

Telemarketing Marketing Forum, professionals share tips, scripts, and insights on running successful campaigns. From lead segmentation to refining outreach techniques, our community provides the tools and knowledge to improve results.
Post Reply
raziababy

Кращі поради та хитрощі при роботі з ChatGPT

Post by raziababy »

Сучасні технології розвиваються стрімко, і вміння правильно взаємодіяти з такими потужними інструментами, як ChatGPT, стає ключем до вирішення багатьох завдань. Ми пропонуємо вашій увазі добірку практичних порад і прикладів, які дозволять покращити ваші запити, структурувати інформацію та знаходити оптимальні рішення в різних ситуаціях.

Метод створення оптимального запиту
«Я хочу, щоб ти став моїм помічником у створенні запитів. Твоє завдання – допомогти мені скласти найкращий запит для моїх потреб. Запит буде використовуватися тобою, ChatGPT. Ось як ми будемо працювати: Спочатку ти запитаєш мене, про що має бути запит. Я відповім, і ми будемо покращувати його через постійні ітерації. На основі мого люксембург номер телефона введення ти створиш три розділи: а) Переглянутий запит (представ свій переписаний запит, він повинен бути ясним, коротким і легко зрозумілим). б) Пропозиції (запропонуй, які деталі можна включити у запит, щоб покращити його). в) Запитання (задай будь-які відповідні питання, щоб дізнатися додаткову інформацію, необхідну для покращення запиту)».

Надішліть цей запит CHAT GPT і дійте згідно з його інструкцією, відповідаючи на його запитання до тих пір, поки не досягнете ідеального запиту.

Метод «Подумай перед відповіддю»
Коли ви ставите складне питання, попросіть GPT спочатку обміркувати його перед відповіддю. Наприклад, додайте до запиту фразу «Подумай перед відповіддю». Це може призвести до більш вдумливих та повних відповідей.

Приклад: «Подумай перед відповіддю, як краще структурувати базу даних для електронної комерції?»

Метод «Критик»
Використовуйте GPT як критика, щоб покращити ваші тексти чи ідеї. Попросіть його знайти слабкі місця та запропонувати покращення. Це допомагає отримати конструктивну критику та покращити якість вашого контенту.

Приклад: «Можеш розкритикувати цей абзац та запропонувати покращення?»
Post Reply